Kids DIY: kraanvogel mobiel

eigentwerk-magazin-mobile-teaser

Onze collega’s van DaWanda Duitsland schreven een mooie tutorial voor deze kraanvogel mobiel! De tutorial komt uit het Duitse DIY magazine Eigenwerk. Elke uitgave heeft een apart thema en ditmaal was dat papier. Wij zijn groot fan van papier en dus werd het tijd deze creatieve zelfmaker met jullie te delen!

Gebruik verschillende kleuren papiertjes. Ook leuk is om bijvoorbeeld inpakpapier, krant of bladzijden uit een magazine te gebruiken. Dit maakt de mobiel extra kleurrijk. Vouw de kraanvogels, minimaal 5 geeft een mooi resultaat. Bind de kraanvogels aan visdraad met verschillende lengtes en zoek een mooie robuuste tak in het bos. Knoop hieraan de kraanvogels vast.

Tadaa… een prachtige mobiel!

Een kraanvogel vouwen doe je zo;

origami-kraanvogel

Veel knutselplezier!

Credtis origami kraanvogel: voorbeginners.net


Top artikel? Deel het met vrienden

Bericht door Jussi Megens

schreef op 30.01.2013 om 12:00h.

Ik ben Jussi, dat spreek je uit als you see, net getrouwd en gek op creatieve ideeën! Op dit blog schrijf ik over DIY, maak ik kleurpaletten en deel ik DaWanda nieuws met je! Veel leesplezier!

Een commentaar

  1. DaWanda en el mundo… miles de ideas DIY (12.03.13 12:34 Uhr)

    [...] lo podemos evitar, nos encanta la papiroflexia así que era irremediable que os enseñáramos este móvil tan bonito que el equipo holandés muestra en su [...]

Comments