DIY-september: Big Colour Haarspeld

“Rozen verwelken, schepen vergaan…”  

Dat gedichtje ken je vast nog wel uit oude poezie-albums. Bloemen van vilt gaan gelukkig een stuk langer mee! Daphne van Be-flowerd weet er alles van. Zij maakt originele en lang houdbare bruidsboeketten en -accessoires. Vandaag gunt ze ons een kijkje in de keuken en laat zien hoe je zelf een prachtige, kleurrijke haarspeld met vilten bloem kunt maken. Klik hier voor de tutorial!

Vind je dit alles te ingewikkeld of te veel werk? De vilten bloemen zijn ook in Daphnes winkel Be-flowerd te koop!

Bedankt, Daphne!

Heb jij ook een leuke tutorial voor onze blog? Stuur een mailtje aan Heleen

 

 

Top artikel? Deel het met vrienden

Bericht door Jussi Megens

schreef op 16.09.2012 een 17:05 klok.

Categorie: DIY-handleidingen

Over Jussi

Ik ben Jussi, dat spreek je uit als you see, net getrouwd en gek op creatieve ideeën! Op dit blog schrijf ik over DIY, maak ik kleurpaletten en deel ik DaWanda nieuws met je! Veel leesplezier! » meer van Jussi

Comments