Kleurpalet van de week: maagdelijk wit

Kleurpalet van de week - maagdelijk wit

De komende weken staan helemaal in het thema van onze bruiloft special op DaWanda en daarom geheel in stijl een passend kleurpalet. Want hoewel ‘wedding’ trends veranderen blijft wit de favoriete kleur als het gaat om bruiloften. Daarom deze week een bijzondere afbeelding, afkomstig van de heerlijke blog van Martha Stewart, met lieflijke brocante jurkjes in alle tinten wit. 

Shop op DaWanda in de stijl van:
Van links naar rechts, van boven naar beneden:1. ringenkussen van Daphne-Engelke. 2.trouwjurk van Aenne-et-Linum. 3. sluier van Atelier-Dea-Retro4. bruidsmeisjes schoenen van Sophie-Mathilde-Koning.

Ringenkussentje van Daphne-Engelketrouwjurk van Aenne-et-LinumSluier van Atelier-Dea-RetroBruidsmeisjes schoenen van SofieMathildeKoning

Top artikel? Deel het met vrienden

Bericht door Jussi Megens

schreef op 11.05.2013 een 09:00 klok.

Over Jussi

Ik ben Jussi, dat spreek je uit als you see, net getrouwd en gek op creatieve ideeën! Op dit blog schrijf ik over DIY, maak ik kleurpaletten en deel ik DaWanda nieuws met je! Veel leesplezier! » meer van Jussi

Een commentaar

  1. Evon Kinzer (24.10.13 06:46 Uhr)

    5 Enjoy these kinds of retros. They may be fashionable where you can great cozy fit. They look wonderful with a pair of jeans for any particular date out.

Comments