Kleurpalet van de week – pastel bruiloft

Kleurpalet van de week - pastel bruiloft

En dit is dan het kleurpalet dat wij hanteren op onze bruiloft! Wit, mint, zacht roze en goud! We hebben onze gasten dan ook gevraagd om in pasteltinten gekleed te komen om het plaatje compleet te maken! Een zacht, romantisch, maar fris palet waar eenieder mee uit de voeten kan! Welke kleur mijn jurk is blijft nog even een verrassing… maar mooi is ‘ie sowieso! Deze afbeelding is van Beyond Beyond

Shop op DaWanda in de stijl van:
Van links naar rechts en van boven naar beneden: 1. Corsage van LaChia. 2. DIY wordbanner van Buiten-de-Lijntjes. 3. Tulle rok van Fanfaronada. 4. Ringkussentje van Decodeco. 5. Bruidsboeket van rosevoila. 6. Weddingpoms van EllesCompany.

veren corsage Just say yes banner
Tulle rok

RingkussenBruidboeketRoze pompom

Top artikel? Deel het met vrienden

Bericht door Jussi Megens

schreef op 18.05.2013 een 09:00 klok.

Over Jussi

Ik ben Jussi, dat spreek je uit als you see, net getrouwd en gek op creatieve ideeën! Op dit blog schrijf ik over DIY, maak ik kleurpaletten en deel ik DaWanda nieuws met je! Veel leesplezier! » meer van Jussi

Comments