Kleurpalet van de week – geel, geler, geelst!

kleurpalet van de week - Geel

Fris, stoer en mannelijk, maar tegelijkertijd zacht en vrouwelijk! Geel kan altijd. Combineer het met zachte stoffen en lichte kleuren als wit, lichtgrijs en zand om het extra tot zijn recht te laten komen. Deze inspirerende collage komt Est Magazine!

Shop op DaWanda in de stijl van:
Van links naar rechts, van boven naar beneden: 1. lederen armband in geel van Mikashka. 2.Houten ring met bloem van DomesDesign. 3. Clutch met tweed en leer van CADOaccessoires. 4. Geel shirt van Mirastern.

Gele armband Houten brocheKlein etuitjeGeel blousje

Top artikel? Deel het met vrienden

Bericht door Jussi Megens

schreef op 08.06.2013 een 09:00 klok.

Over Jussi

Ik ben Jussi, dat spreek je uit als you see, net getrouwd en gek op creatieve ideeën! Op dit blog schrijf ik over DIY, maak ik kleurpaletten en deel ik DaWanda nieuws met je! Veel leesplezier! » meer van Jussi

Comments