DaWanda Designmarkt Brussel

DaWanda_designmarket_kamers

Zondag 17 november 2013 was het eindelijk zover. In voormalige brouwerij Belle-Vue opende onlangs een nieuw hotel. Het Meininger Hotel opende haar deuren in mei 2013 en is omgetoverd tot hostel met allure. Precies op die locatie werd de DaWanda Designmarkt georganiseerd. Bij deze een impressie in video en beeld! 

Designers
Ruim 90 DaWanda designers van DaWanda Nederland, Frankrijk en Duitsland werden geselecteerd om in het Meininger Hotel ieder een eigen hotelkamer om te toveren tot persoonlijke winkel! Bijzonder om te zien hoe deze creatieve designers op geheel eigen wijze gebruik maakten van de ruimte. Met originele ophangsystemen en presentatie technieken. Je kunt zien dat het stylen ze in het bloed zit.

DaWanda_designmarket_designers

DIY-ruimte
En niet alleen de designers waren creatief. Ook bezoekers konden hun creatieve skills testen in de DIY-ruimte. Speciaal voor de designmarkt creëerde Franse verkoper Emm stoere cross stitch patronen op labels. Leuk om cadeautjes mee te versieren. Veel bezoekers gingen naar huis met een eigen creatie.

DaWanda_designmarket_diystand

Bloggers
Ook nodigden we namens DaWanda diverse bloggers uit voor een gezellige Bloggers Meet Up. Diverse mode, DIY en lifestyle bloggers uit Nederland, België en Frankrijk konden in de DIY-ruimte aan de slag met het borduren van een DaWanda totebag. Ook hier werden de patronen gemaakt door Emm. Alle bloggers gingen enthousiast aan de slag met het borduren van een vosje, anker of hippe snor.

Dawanda_designmarket_bloggersmeetup

Nog niet uitgekeken? Bekijk alle foto’s van de DaWanda Designmarket en de Photobooth foto’s op onze Facebook pagina. Veel plezier!

Top artikel? Deel het met vrienden

Bericht door Jussi Megens

schreef op 29.11.2013 een 18:56 klok.

Over Jussi

Ik ben Jussi, dat spreek je uit als you see, net getrouwd en gek op creatieve ideeën! Op dit blog schrijf ik over DIY, maak ik kleurpaletten en deel ik DaWanda nieuws met je! Veel leesplezier! » meer van Jussi

Comments