DIY – Gelukkig nieuwjaar!

2013 sluit je in stijl af. Wij helpen je graag een handje! Organiseer een feestje, nodig je vrienden en familie uit, dek de tafel en versier het huis! In deze post vier mooie DIY’s  om je te inspireren voor de decoratie. 

Thema feestje? 
Bedenk allereerst of je een thema aan het feestje hangt, of dat je misschien bepaalde kleuren wil gebruiken. Tip: goud en glitters doen het altijd goed op oudejaarsavond! Hou je thema vervolgens in gedachten wanneer je deze DIY’s voorbereid.

Gevouwen ornamenten
Decoreer de tafel ermee, knoop ze aan elkaar als slinger of gebruik ze in de kerstboom (die toch nog staat). Met deze mooie ornamenten van Ann-Meer.blogspot.com en an-magritt kun je alle kanten op. Showhome verzamelde nog meer mooie voorbeelden. NY

Lief gebaar
Print deze gratis labels via Designersblogs.com en leg ze op de borden of hang ze aan een cadeautje. Ook leuk is om de flessen op tafel te voorzien van een label aan een lintje.

f66ac1686b8943d35f9bf7b586aef046

Papieren kerststerren
Ook deze kun je eigenlijk op allerlei manieren toepassen. Aan de muur, zoals op de foto, of aan de stoelen van de gasten bijvoorbeeld. De tutorial vind je op Elli.com

Medallions2

DIY slinger
De laatste DIY in deze post is van DaWanda verkoper Imakin! Zij ontwierp voor al haar volgers en bezoekers deze moois DIY slinger! Download hem gratis op Imakin-store.com.

1472154_10202814409620970_874277472_n

Decoreer dit alles met een mooi tafelkleed, kerstballen in dezelfde tinten, lekkere hapjes en veel kaarsen en het wordt een spetterende afsluiting van het jaar! Gelukkig nieuwjaar!

Top artikel? Deel het met vrienden

Bericht door Jussi Megens

schreef op 28.12.2013 een 09:00 klok.

Over Jussi

Ik ben Jussi, dat spreek je uit als you see, net getrouwd en gek op creatieve ideeën! Op dit blog schrijf ik over DIY, maak ik kleurpaletten en deel ik DaWanda nieuws met je! Veel leesplezier! » meer van Jussi

Comments