BERNINA challenge – Rock the Needle

Deze wedstrijd is afgelopen. De winnaars vind je hier!

 


Naai mee en win 1 van de 100 BERNINA naaimachines! 

Vanaf 27 april 2015 organiseert de naaimachinefabrikant BERNINA een internationale naaiwedstrijd onder het motto “Rock the Needle”, in vijf landen (Nederland, België, Duitsland, Oostenrijk en Zwitserland). Deelnemers van alle leeftijden doen mee door de ‘challenge’ aan te gaan: ontwerp zelf een unieke badcape voor kinderen. Dieren, vruchten, een fantasiefiguur – noem maar op, alles wat leuk is, is toegestaan!

BERNINA_Challenge_Facebook_1200x627_Voting_NL

Hoe doe je mee? 
– Download de werkbeschrijving en het patroon van challenge.bernina.com  (dit is een basispatroon, zorg ervoor dat jouw ontwerp uniek is!)
– Bekijk de instructievideo voor tips
– Lever voor 6 juni je ontwerp in bij een van de deelnemende BERNINA dealers

Heb je geen naaiervaring? Geen probleem. Bij de vele deelnemende BERNINA dealers kun je een naaicursus volgen zodat je ook zonder naaiervaring mee kunt doen aan de challenge.
Alle deelnemers maken kans op een BERNINA 215 naaimachine. 

De eerste stemronde vindt plaats in de plaatselijke vakhandel tussen 8 en 20 juni, waar de ingeleverde badcapes worden tentoongesteld, zodat hierop gestemd kan worden. Wil je kans maken om te winnen? Zorg dat je familie, vrienden en kennissen hun stem komen uitbrengen! Op 13 juni, ‘De dag van de naaimachine’ zijn er leuke stemevenementen bij diverse dealers. De officiële prijsuitreiking vindt plaats op 27 juni.

Van 29 juni tot 19 juli vindt de internationale online stemronde plaats op challenge.bernina.com. Je kunt hier vanaf 27 april je foto van het naaiproject uploaden en je familie, vrienden en kennissen laten stemmen.
Op 27 juli worden de winnaars van de internationale wedstrijd bekendgemaakt. De volgende prijzen zijn te winnen:

  • 1e prijs BERNINA 560
  • 2e prijs BERNINA 350 PE
  • 3e prijs BERNINA 330

Nog een leuk feitje: iedereen die een stem uitbrengt, zowel on- als offline neemt deel aan de verloting van een BERNINA 350 PE.

 

Let’s Rock the Needle – met BERNINA!

 

Meer informatie vind je op: www.challenge.bernina.com

Top artikel? Deel het met vrienden

Bericht door Jussi Megens

schreef op 27.04.2015 een 18:55 klok.

Categorie: Acties & events

Over Jussi

Ik ben Jussi, dat spreek je uit als you see, net getrouwd en gek op creatieve ideeën! Op dit blog schrijf ik over DIY, maak ik kleurpaletten en deel ik DaWanda nieuws met je! Veel leesplezier! » meer van Jussi

Comments