Designer Portrait: Danielle Vroemen

danielle vroemen 1394539602-576
Ik heb altijd al interesse gehad in sieraden. Er was een periode op de middelbare school dat ik elke dag behangen was met sieraden. Het fijne aan het maken van sieraden is dat je met prachtige materialen kunt werken. Je kunt alles creëren. Ambachtelijke mooie items maken, daar word ik blij van.

Mijn inspiratie haal ik uit geometrie en islamistische patronen. Daarnaast word ik dagelijks geïnspireerd door dingen die ik om me heen zie. Ook Pinterest en Instagram zijn bronnen van inspiratie. Meestal zet een vaag idee zich vast in mijn hoofd. Met een paar simpele schetsen zet ik dat op papier. Daarnaast maak ik schetsen in het materiaal, om te kijken of mijn idee er in 3D ook goed uitziet. Ik maak de bendodigde aanpassingen, en ga dan aan de slag met het daadwerkelijke materiaal

Mijn droom is het hebben van een eigen winkel in combinatie me atelier. Ook zou ik graag samenwerkingen aangaan met andere designers of initiatieven

Geom-Gold-Mini-Ring-DanielleVroemenMetriqBrooch_DanielleVroemen

Nieuwsgierig geworden? Bekijk hier dan de shop van Danielle Vroemen

 

DV_Gabarit_Necklace_GN62-447x447 HEXA-skinny-ring-single4-447x447

Top artikel? Deel het met vrienden

Bericht door Denise van Riemsdijk

schreef op 25.09.2015 een 15:08 klok.

Comments